De diensten van Inno-Tec

Inno-Tec biedt als totaalleverancier een breed scala aan diensten aan op het gebied van plaatbewerking, verspaning en nabehandeling. Innoveren en combineren, en dat alles onder één dak!

Precisie plaatbewerking en fijn mechanische verspaning blijkt voor ons de ideale combinatie van metaalbewerking te zijn. Hierdoor zijn we in staat om in eigen huis gereedschappen en mallen te ontwikkelen die het plaatwerk ondersteunen. Zo sluiten onze oplossingen en diensten precies aan op uw vraagstukken. In combinatie met onze hoogstaande kwaliteit komen we altijd tot een succesvol eindresultaat. We werken altijd conform de normering van ISO 9001.

ENGINEERS

Creatief nadenken, kijken naar alternatieve oplossingen en kwaliteit bieden op de juiste plaats. De engineers van Inno-Tec hebben passie voor het vak. En dat merkt u altijd. Uw meerwaarde: dat telt.

Uw uitdaging, onze kracht

Onze engineers laten zich graag uitdagen. Daar worden we enthousiast van. Van een eenmalig project, de benodigde aanpassingen voor productie of standaard metaalproductie; wij gaan voor kwaliteit op de juiste plaats en kostenbesparende oplossingen en diensten. Inno-Tec levert maatwerk dat exact aansluit op de mogelijkheden van onze machines. De focus ligt hierbij op tijd, efficiency en minimale risico’s. Door onze combinatie van plaatwerk en draai- en of freesdelen kunnen wij precies inzoomen op uw vraagstukken. Alles onder één dak: dat werkt!

SLIMME SOFTWARE

Bij Inno-Tec werken we met moderne software waarbij we in de constructiefase slim gebruik kunnen maken van simulatie- en analysetools. Daarmee verbeteren wij de productkwaliteit en worden de kosten van productontwikkeling gereduceerd. Onze engineers hebben kennis van zaken. Sterker nog: telkens zoeken ze naar het meest optimale ontwerp om zo gunstig mogelijk te produceren. Een kwestie van slimme combinaties, een andere blik, out of the box denken en altijd kijken naar beschikbare alternatieven.