OVER INNO-TEC

Inno-Tec is totaalleverancier van precisie plaatbewerking, fijnmechanische verspaning en nabehandeling door middel van laktechnieken zoals poedercoaten. En dat alles onder één dak in Riethoven. Innoveren en combineren vormen al ruim 25 jaar de kracht van Inno-Tec. Slim en pragmatisch. Uw metaalbewerking start bij Inno-Tec.

Van plaatbewerkingsbedrijf tot totaal leverancier

Inno-Tec Nederland B.V. werd in 1995 opgericht als een plaatbewerkingsbedrijf. Al vanaf de oprichting produceert Inno-Tec Nederland BV ten behoeve van de eigen onderneming gereedschappen en mallen. Daar kwam ook freeswerk bij en een freesmachine/freesbank werden er snel tien. In 2005 kwamen daar ook een poedercoatstraat en lakcabine bij. En zo voorziet Inno-Tec nu dagelijks klanten in de regio Eindhoven en omstreken van plaatwerk, freeswerk, nabehandeling en combinaties.

Onderscheidend in kwaliteit

De kracht van Inno-Tec ligt in prototypen, nulseries en middelgrote series van een breed spectrum metaalsoorten. Zowel voor precisie plaatwerk als het fijn mechanisch verspanen biedt Inno-Tec alle standaard en specialistische bewerkingen. Klanten komen uit onder andere de medische, voedingsmiddelen, mechanische, automotive, telecom en repro industrie. Inno-Tec werkt altijd conform de normering van ISO 9001.

Inno-Tec is sterk in advies, innovatie, ontwikkeling en heeft een hoge betrokkenheid. Vanaf het allereerste moment wordt veel tijd en aandacht besteed aan het optimaal laten produceren van uw producten en/of bewerkingen. Kortom: kwaliteit op de juiste plaats. Een kwestie van heel goed inzoomen op uw vraagstukken. Onze mogelijkheden reiken namelijk verder dan u denkt. En daarin toont Inno-Tec haar meerwaarde.