THE BLUE POWER

Met ons team van ruim 50 talentvolle vakmensen gaat Inno-Tec iedere uitdaging aan. We vormen een team: niet alleen met onze vakmensen, maar ook met onze opdrachtgevers. Samen kijken wij naar de best mogelijke oplossing tegen de hoogste kwaliteit. We ondersteunen onze klanten met oplossingen voor producten en diensten waar ze nu en in de toekomst behoefte aan hebben. “Together we build the future”: uw uitdaging, onze kracht.

Innovatie en een multidisciplinaire aanpak gaan daarbij hand in hand. Zo kan Inno-Tec een passend aanbod bieden in elke fase van de productlevenscyclus: van productontwikkeling tot en met de fabricage en eindmontage. Door onze kennis en expertise te koppelen aan die van u, komen we samen tot de beste resultaten. Zo creëren we als totaalleverancier in de metaalbranche samen THE BLUE POWER.

De 5 POWERS van Inno-Tec

1. Vertrouwen, dat is de basis!

Wij houden ons aan gemaakte afspraken. Partnerschap in de breedste zin van het woord is bij Inno-Tec gebaseerd op vertrouwen: je moet op elkaar kunnen rekenen.

2. Vaardig, met genoeg expertise en kennis in huis.

Met meer dan 50 vakmensen zijn wij bekwaam om snel en met goed resultaat kwalitatief hoogwaardige metaal- en kunststofproducten te produceren.

3. Uitdaging, klinkt ons als muziek in de oren.

“Gi nie, bestit nie”. Het onmogelijke mogelijk maken: dát is de power van Inno-Tec.

4. Prestatie, successen vieren en uitstralen.

Wij streven altijd naar het hoogst haalbare en leggen de lat hoog. We zijn trots op onze vakmensen en leveranciers met wie we samen continu prachtige producten realiseren voor onze gewaardeerde klanten.

5. Samen, alleen ben je sneller maar samen kom je verder!

Wij benutten de meest geëigende leveranciers en medewerkers om totale productoplossingen aan te kunnen bieden, inclusief bijbehorende diensten. Inno-Tec biedt de combinatie van engineering, precisie plaatbewerking, fijnmechanische verspaning en nabehandeling onder één dak.