Precisie in Metaal

Inno-Tec Nederland B.V. begon als een plaatbewerkingsbedrijf, dat werd opgericht in 1995. Reeds vanaf de oprichting produceert Inno-Tec Nederland BV ten behoeve van de eigen onderneming gereedschappen en mallen. Daar kwam ook freeswerk bij en een enkel verspaancentrum werden er snel tien. In 2005 is daar ook een poedercoatstraat en lakcabine bij gekomen. En zo voorzien we nu dagelijks klanten van plaatwerk, freeswerk, nabehandeling en combinaties.

Gevestigd in Riethoven -het hart van de Brabantse Kempen- is Inno-Tec uw toeleverancier van precisie plaatwerk, verspanen en poedercoaten in de regio Eindhoven en omstreken.

Met de 50 vakkundige werknemers pakken we uw uitdaging aan!

Diensten

Het bedrijf richt zich met name op het vervaardigen van prototypen,nulseries en middelgrote series en verwerkt daarbij een breed spectrum aan metaalsoorten - roestvast staal, aluminium, staal, messing, fosforbrons, koper, titanium.

Door de slimme combinatie van plaatwerk met gedraaide en gefreesde onderdelen zijn engineers van de onderneming in staat innovatieve en kostenbesparende oplossingen te bedenken voor klanten afkomstig uit o.a. de medische, voedingsmiddelen, mechanische, telecom en – repro-industrie.

Kwaliteit

Sinds de oprichting is aandacht voor de kwaliteit belangrijk: analyseer processen en pas waar nodig correctieve en preventieve maatregelen toe. 

Om dit te bereiken en te handhaven maken we zowel bij plaatwerk als verspanen als lakken gebruik van moderne meetmiddelen.

Kwaliteit en verbetering is altijd de fundering geweest binnen Inno-Tec. Om dit meer kenbaar te maken is in 2015 de ISO9001 certificering behaald.