De juiste afwerking

Een esthetisch mooi eindproduct heeft alles te maken met de juiste afwerking. Inno-Tec is trots te kunnen vermelden dat we totaal in metaal zijn: van voorbewerking tot afwerking, wij staat voor het principe van one-stop-shopping.

Om een goed product te leveren, vinden we het belangrijk om ook de juiste afwerking te kiezen. Van slijpen, afbramen en borstelen tot stralen. Bij Inno-Tec beschikken we over gevarieerde en geavanceerde machines die alle gangbare afmetingen op alle mogelijke manieren kunnen afwerken. De eisen, wensen en voorkeuren van onze opdrachtgevers staan daarbij voorop. In combinatie met ons advies resulteert dat altijd in een succesvol eindproduct.

Met onze Timesavers 42 kunnen we ontbramen, finishen, kant afronden en laseroxide verwijderen. Het is de ultieme machine voor het perfect finishen van uw producten. Dankzij de roterende borstel biedt deze machine altijd topkwaliteit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Inno-Tec kan bieden voor de juiste afwerking van uw product? Neem eens contact met ons op, we laten u graag ons machinepark zien. We zijn gevestigd in Riethoven, regio Eindhoven.

Machines

Timesavers 42 (Grindingmaster)

LISSMAC 2 zijdige ontbraammachine 1.500 mm breed

Diverse langbandschuurmachines

Diverse straalcabines (water en droog)

Diverse trommels en polijstmiddelen

Terug naar overzicht