Heeft u een opdracht op het gebied van kunststof lasersnijden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren vakspecialisten kunnen uw opdracht omtrent kunststof lasersnijden tot in de kleinste details uitvoeren.

Kunststof lasersnijden bij Inno-Tec Nederland B.V.

Naast onze specialiteit in metalen grondstoffen kunnen wij ook grondstoffen als kunststof en folie voor u bewerken. Alle grondstoffen kunnen in combinatie met een van onze vier lasers worden ingezet voor het snijden, graveren, ableren, maskeren of markeren van uw materiaal. Hiermee zijn wij een totaalaanbieder voor talloze opdrachtgevers uit regio Eindhoven.

Met grote nauwkeurigheid kunststof lasersnijden

Onze Trumpf lasersnijders en laser/pons machines zijn geschikt voor staal en aluminium en hebben een zwaar vermogen. Onze BRM machines hebben een licht vermogen en zijn geschikt voor het graveren, ableren, anodiseren, identificeren en snijden van kunststoffen. Deze zijn niet te gebruiken op chloorhoudende kunststoffen.

Genoeg mogelijkheden bij Inno-Tec waarbij we graag iedere uitdaging aan gaan wat betreft het kunststof lasersnijden. Onze kwaliteit is namelijk geen vraagstuk, onze lat ligt altijd hoog!