Lasersnijden in de regio Eindhoven

Laseren is de snelste manier waarmee Inno-Tec dun plaatwerk tot 20 mm kan snijden, ook wel lasersnijden genoemd. Dit kan in allerlei soorten materiaal namelijk staal, RVS of aluminium platen. Deze bewerking heeft een fijne snede en weinig materiaalverlies. Lasersnijden gebeurt bij Inno-Tec altijd conform de normering van ISO 9001.

Bij lasersnijden is er sprake van veel vormvrijheid en het wordt binnen Inno-Tec regelmatig toegepast bij het snijden van ingewikkelde of grillige vormen. Lasersnijden is daarnaast ook geschikt voor rechte vormen. Er zijn ook mogelijkheden om te snijden met cadeye.

Inno-Tec maakt gebruik van een krachtige laser die moeiteloos, krasvrij en onbemand 24/7 staal, aluminium en RVS kan snijden. Staal lasersnijden kan tot 25 mm dikte, aluminium en RVS lasersnijden wordt gedaan tot 20 mm dikte. Inno-Tec kan hele dunne materialen lasersnijden, vanaf 0,05 mm.

Naast onze specialiteit in metalen grondstoffen kunnen wij ook grondstoffen als kunststof en folie voor u bewerken. Alle grondstoffen kunnen in combinatie met een van onze vier lasers worden ingezet voor het snijden, graveren, ableren, maskeren of markeren van uw materiaal. Hiermee zijn wij een totaalaanbieder voor talloze opdrachtgevers uit regio Eindhoven.

Onze Trumpf lasersnijders en laser/pons machines zijn geschikt voor staal en aluminium en hebben een zwaar vermogen. Onze BRM machines hebben een licht vermogen en zijn geschikt voor het graveren, ableren, anodiseren, identificeren en snijden van kunststoffen. Deze zijn niet te gebruiken op chloorhoudende kunststoffen.