Poedercoating voor de beste kwaliteit in de regio Eindhoven

Niet alleen voor plaatbewerking en verspaning moet u bij Inno-Tec zijn: ook op het gebied van nabehandeling bent u bij Inno-Tec aan het juiste adres. Van poedercoaten en natlakken tot stralen. Maar ook voor afbramen kunt u bij Inno-Tec terecht. Onze vakmensen bewaken de kwaliteit die u van ons gewend bent. Hierdoor kunnen wij talloze opdrachtgevers uit regio Eindhoven al jarenlang helpen bij alle soorten nabehandeling.

Ons gekwalificeerde team en veelzijdige machinepark zorgen ervoor dat we bij Inno-Tec alles onder een dak kunnen aanbieden in de regio Eindhoven en daarbuiten. Kwaliteit is daarbij altijd het vertrekpunt. We leveren kwalitatief goede producten met de juiste afwerking en nabehandeling.

Bij poedercoaten wordt met een spuitpistool droog geladen poeder aangebracht op metaal, in een elektrostatisch proces. Dit geheel moet uitharden op 200 graden in de oven waarbij het poeder eerst vloeibaar wordt door de hitte. Uiteindelijk hardt dit uit tot een harde, slijtvaste en robuuste professionele coatinglaag. Deze finish beschermt het onderliggende metaal en zorgt voor een langere levensduur van uw product.

Voordat producten gepoedercoat kunnen worden, dienen ze goed gereinigd te worden zodat alle vervuiling verwijderd is. Uw producten kunnen daarna worden voorzien van een slagvaste en weerbestendige poedercoating. Dit is mogelijk in elke gewenste kleur. Inno-Tec, gevestigd in de regio Eindhoven, beschikt hiervoor over een professionele poedercoatlijn. De kwaliteit wordt gewaarborgd met gekalibreerde laagdiktemeters en de oven. Inno-Tec beschikt over een volledige hangbaan poedercoatlijn waardoor het proces op de juiste manier doorlopen kan worden.

De voordelen van poedercoaten bij Inno-Tec:

  1. Korte omsteltijden
  2. Flexibel
  3. Van 1 stuk tot grotere volumes