Heeft u een opdracht op het gebied van het snijden van rvs? Dan hebben wij de oplossing! Onze ervaren vakspecialisten kunnen uw opdracht over het lasersnijden van rvs tot in de kleinste details uitvoeren.

RVS lasersnijden bij Inno-Tec Nederland B.V.

Laseren is de snelste manier waarmee Inno-Tec dun plaatwerk tot 25 mm kan snijden, ook wel lasersnijden genoemd. Dit kan in allerlei soorten materiaal waaronder rvs. Deze bewerking heeft een fijne snede en weinig materiaalverlies. Lasersnijden gebeurt bij Inno-Tec altijd conform de normering van ISO 9001.

Met grote nauwkeurigheid RVS lasersnijden

Bij lasersnijden is er sprake van veel vormvrijheid en het wordt binnen Inno-Tec regelmatig toegepast bij het snijden van ingewikkelde of grillige vormen. Lasersnijden is daarnaast ook geschikt voor rechte vormen. Er zijn ook mogelijkheden om te snijden met cadeye.

Lasersnijden van RVS met Trumpf machines

Inno-Tec maakt gebruik van een krachtige Trumpf laser die moeiteloos, krasvrij en onbemand 24/7 rvs kan snijden. Inno-Tec kan hele dunne materialen lasersnijden, vanaf 0,05 mm. Rvs lasersnijden wordt gedaan tot 20 mm dikte.

Genoeg mogelijkheden bij Inno-Tec waarbij we graag iedere uitdaging aan gaan wat betreft het lasersnijden van rvs. Onze kwaliteit is namelijk geen vraagstuk, onze lat ligt altijd hoog!