De Mazak VTC 760C geplaatst bij Inno-Tec (deel 2).

Onze verspaanafdeling in een nieuw jasje! Dit door een goede en fijne samenwerking met MAZAK. In september is de Mazak Quick Turn 200-MSY met Smooth-besturing (CNC-Draaibank) geplaatst op onze verspaanafdeling. En met trots kunnen we mededelen dat de twee MAZAK VTC 760C machines ook zijn geplaatst! Een mooie stap voor ons bedrijf om het CNC-frezen naar een nog hoger level te tillen.

Mazak VTC-760C

De combinatie van hoge stijfheid en hoge nauwkeurigheid samen met de krachtige spil op de VTC 760C maakt het mogelijk materiaal snel te verwijderen, wat zorgt voor een hogere productiviteit en nauwkeurigheid van de componenten tijdens het CNC-Frezen. Daarnaast kunnen lange werkstukken gemakkelijk worden bewerkt door de combinatie van de beweegbare kolom met een vaste, grote tafel van 2.300mm. Een voordeel van de VTC 760C is dat de benodigde vloeroppervlakte minimaal is in vergelijking met conventionele bewerkingscentra in dezelfde klasse.

De VTC-760C is een CNC-freesmachine met de nieuwste Mazatrol SmoothG technologie. Dit levert een vereenvoudigd gebruiksgemak voor de cnc-operator, snellere bewerkingstijden en de verdere integratie van CNC-frezen.

Kwalitatief hoogwaardige producten realiseren met de VTC 760C

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel waardoor we door de komst van deze machines niet alleen moderner maar ook efficiënter en nauwkeuriger kunnen CNC-frezen. Met de extra aandacht voor het gereedschapsbeheer moet dat zeker lukken. Midden oktober verwachten we een voorinstelapparaat van Zoller waarmee we de gereedschappen kunnen meten terwijl de machine produceert.

Door de komst van deze twee VTC-760C Machines heeft Inno-Tec samen met MAZAK, in het bijzonder Stefan van Aalst, een mooie samenwerkingsovereenkomst. Onze CNC-Operators krijgen nog een leerzame cursus voor het besturen van deze machine. Samen met MAZAK gaan we dus een leerzame tijd tegemoet. Onze vakmannen (CNC Operators) staan te popelen om hun kennis en vaardigheden toe te passen op deze schitterende machine! Uw metaal of kunststof uitdaging is onze kracht. En dat willen we graag laten zien op de VTC-760C met Smooth-besturing

 

The Blue Power: ''Together we build the future''