Leerzame kennisdag gehad over poedercoaten met dank aan Eurolacke!

Afgelopen dinsdag, 13 oktober, hebben enkele personeelsleden een kennisdag bij mogen wonen over poedercoaten georganiseerd door onze leverancier Eurolacke, in het bijzonder Gerd de Lathauwer. Gedurende deze dag zijn theorie en praktijk bij elkaar gekomen waar ieder onderwerp over poedercoaten behandeld is. Uiteenlopend van poederproductie tot het uiteindelijke moffel proces.

De dag was ingepland met verschillende disciplines van ons bedrijf waardoor er de juiste interactie en dynamiek ontstond om van en met elkaar te leren over het productieproces. Zo zijn al onze vakspecialisten weer scherp gezet over het volledige proces van poedercoaten. Daarnaast is er extra aandacht geschonken aan de randvoorwaarden om op de juiste manier te kunnen poedercoaten.

Het meest elementaire voor een goed proces bij poedercoaten is een zachte wolk en goede aarding. Door de uitleg van Gerd in zowel theorie als praktijk weten onze vakspecialisten nu nog beter hoe ze naar een poedercoatlaag moeten kijken. Voor dat je een poedercoatproces start is het van belang dat de vakspecialist zich eerst focust over de basis voorwaarden. Dit om er voor te zorgen dat er een goede aarding is met als gevolg een goede hechting op het product.

Gerd heeft een positieve indruk achter gelaten bij ons bedrijf. Hij heeft enorme kennis en ervaring en straalt zijn plezier uit in zijn vak. Wij waarderen zijn tips, adviezen en bereidwilligheid om ons team te helpen!

Het was een geslaagde kennisdag bij ons in huis met de juiste interactie! Er staat een volgende delegatie te popelen om naar Tiel af te reizen om ook een kennisdag bij te wonen in het expertisecentrum van Eurolacke. Onze vakspecialisten kijken er naar uit om het productieproces van het poedercoaten naar een nog hoger level te tillen. Gerd en Eurolacke dank voor jullie expertise!

Eurolacke Gerd Lathauwer - Kennisdag poedercoaten Inno-Tec Nederland B.V.