Mooi begin van het jaar, de MAZAK VARIAXIS C600 is geplaatst!

In 2020 sloten MAZAK Europe en Inno-Tec Nederland B.V. wederom de handen in een voor een aantal nieuwe machines. In september hebben we onze draaibank mogen ontvangen en halverwege oktober kwamen de twee VTC-760 machines. Deze machines worden momenteel al ingezet door onze vakspecialisten. En de start van 2021 kan niet beter door de komst van de MAZAK Variaxis C600 met Smooth Ai besturing.

MAZAK Variaxis C600

De MAZAK Variaxis C600 staat bekend als een zeer nauwkeurige, 5-assig simultaan bewerkingscentrum met maximale waarde en bedieningsgemak. Het is en verticaal bewerkingscentrum. Onze MAZAK Variaxis C600 is gecombineerd met een 24-voudig palletsysteem 400mm, dit zorgt voor een volledig automatische productie.

Deze aanschaf is een uitbreiding voor onze verspaanafdeling. Met de nieuwe generatie besturing en moderne technieken kunnen we sneller en efficiënter producten verspanen. Daarnaast kunnen onze cnc-frezers met deze machine nog nauwkeuriger werken omdat bij een 5-assige freesmachine het product in één keer gefreesd kan worden. Deze machine is ook geschikt om complexere vormen te frezen en kan betere oppervlakteruwheden behalen.

Uitbreiding verspaanafdeling

Voor Inno-Tec Nederland B.V. dus een zeer mooie uitbreiding om hoogwaardige producten te vervaardigen. Wil je de machine eens komen bekijken, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord

The Blue Power 

Together we build the future