RVS, aluminium of kunststof plaat frezen kan dat?

Het antwoord op de vraag is: JA! Wij, Inno-Tec Nederland B.V., lichten dit antwoord graag toe. Met vlakbed frezen (ook wel portaalfrezen of routerfrezen) kun je zowel rvs, aluminium, messing, staal als kunststof platen frezen. Als toeleverancier van precisie plaatbewerking, fijnmechanische verspaning en nabehandeling beschikt Inno-Tec Nederland B.V. over uiteenlopende machines. Zo behoort ook vlakbed frezen ook wel portaalfrezen tot onze dienst.

De vlakbedfreesmachines bij Inno-Tec Nederland BV hebben een capaciteit om producten te frezen die tot 4 meter lang, 2 meter breed en maximaal 30mm dikte.

Vlakbedfrezen wordt ook wel portaalfrezen of routerfrezen genoemd. Vlakbed frezen wordt vooral toegepast bij het manarm verspanen van plaatwerkmaterialen. Het aluminium, rvs of kunststof plaat materiaal wordt zonder klemmen op een "bed" gelegd, het zogenaamde vlakbed. Het materiaal wordt vastgehouden door middel van een vacuüm. Hoe dat werkt? Het vlakbed is voorzien van vele kleine gaatjes. Met behulp van een vacuüm fixeren deze een plaat op het bed. Deze gaatjes zijn per groep te schakelen. Hierdoor blijven producten na het frezen gefixeerd. Ook zit er bij kleinere producten tussen het product en het vlakbed een speciale folie die zorgt voor het behoud van het vacuüm.

Het voordeel van vlakbed frezen is dat je producten uit alle materialen zoals RVS, aluminium of kunststof, uit een hele plaat tegelijk kunt frezen.

Door middel van vlakbed frezen zijn wij in staat om met een hoge snelheid en grote nauwkeurigheid een zeer grote diversiteit aan plaatmaterialen en technische kunststoffen te verwerken. De plaatmaterialen zoals RVS, aluminium, kunststof, staal etc. kunnen verwerkt worden tot een maximale dikte van 30mm.

Inno-Tec is sterk in advies, innovatie, ontwikkeling en heeft een hoge betrokkenheid. Vanaf het allereerste moment wordt veel tijd en aandacht besteed aan het optimaal laten produceren van uw producten en/of bewerkingen. Kortom: kwaliteit op de juiste plaats. Een kwestie van heel goed inzoomen op uw vraagstukken. Onze mogelijkheden reiken namelijk verder dan u denkt. En daarin toont Inno-Tec haar meerwaarde. Benieuwd of we ook iets voor u kunnen betekenen voor het frezen van rvs, aluminium of stalen platen? Of bent u benieuwd naar ons hele dienstenpakket? Neem gerust contact met ons op!

Uw uitdaging, onze kracht