Schoner, veiliger en gezonder werken, hoe doe je dat in de metaalbranche?

Plymovent vindt de lucht die u indament belangrijk. Daarom bieden zij producten, systemen en diensten aan voor schone lucht in de werkomgeving, waar ook ter wereld.

Niet alleen plymovent vindt dat bovenstaande belangrijk. Ook wij. Wij willen dat onze medewerkers op veilige, gezonde en schone manier kunnen werken. Daarom beschikken wij over een werkbank, DraftMax, met afzuiging en geïntegreerd filter, aangeboden door VLH Lastechniek.

 

Hoe het werkt?

Deze werkbank zuigt de vuile stofdeeltjes, zoals slijpstof, van producten en mensen af. Zo worden deze slijpstoffen niet ingeademd en verspreid door de ruimte. Naast deze afzuiging beschikt deze werkbank ook over een geïntegreerde vonkenvanger. Deze voorkomt dat vonken de filterpatronen bereiken. De drieledige vonkenvanger onder het werkoppervlak zorgt voor extra veiligheid en voorkomt dat vonken de filterpatronen kunnen bereiken. Zo is niet alleen het stof maar ook de eventuele lasrook direct uit de ademzone van de medewerker.

Veilig, gezond en effectief

Wij streven altijd naar veilige en effectieve werkplekken en door het gebruik van deze werkbank is dat mogelijk! Naast deze bovengenoemde dingen is de werkbank ook gebruiksvriendelijk in bediending en heeft het een laag geluidsniveau. Wij zijn zeer tevreden over het gebruik van deze werkbank.