Fijn en mechanisch frezen

Inno-Tec biedt haar opdrachtgevers graag een totaaloplossing, daarom beschikken wij ook over een uitgebreid machinepark met verschillende machines om te frezen. Dit is voor ons een uitbreiding naast het plaatwerk om aan de brede vraag te voldoen. We leveren freeswerk van hoge kwaliteit en zetten onze expertise graag in om voor u maatwerk te leveren. Bij CNC frezen wordt door middel van een roterend gereedschap (de frees) materiaal van het ruwe metaal verwijderd. De frees beweegt zich langs het materiaal en verwijdert bij elke omwenteling van de frees een beetje materiaal.

De materialen die wij verspanen zijn RVS, aluminium en staal. Inno-Tec beschikt over een breed assortiment freesmachines voor uiteenlopende toepassingen zoals horizontaal frezen, verticaal frezen met automatische belading om manarm te produceren, vacuüm frezen en conventioneel frezen. Alle freesmachines zijn direct gekoppeld aan ons cad/cam systeem. Inno-Tec kan 3-assig, 4-assig en 5-assig frezen.

Vanzelfsprekend beschikken we over een geschikte meetkamer met een 3D meetmachine: een onlosmakelijk onderdeel van het productieproces.

De voordelen van frezen bij Inno-Tec:

  1. Mogelijkheid om zowel 3-, 4- of 5-assig te frezen
  2. Light met tacksystemen
  3. Volledige highrise aan horizontale palletmachines
  4. Kunststof, staal, RVS en aluminium

 

Machines

 2 MAZAK Nexus-II 5000 met palletsysteem

MAZAK VTC 800 5-assig verspaancentrum

MAZAK VTC 200 mm verspaancentra's; 4e assen willekeurig monteerbaar, 1 machine mogelijk met automatische product handeling

1 MAZAK VTC 300 mm verspaancentra's; 4e assen willekeurig monteerbaar, 1 machine mogelijk met automatische product handeling

1 MAZAK VCS 530C

MAZAK VTC 760C met Smooth-besturing; combinatie van een beweegbare kolom met een vaste, grote tafel van 2.300mm

MAZAK VARIAXIS C600 met Smooth Ai-besturing en palletsysteem

MAZAK INTEGREX i-250H S

Terug naar overzicht